Kinderfeestje

Natuurlijk kan er een kinderfeestje worden gehouden in de speeltuin. Het tarief is € 1,50 per persoon, ook de volwassenen betalen dit bedrag.

Het is niet noodzakelijk om een kinderfeestje te reserveren. Wilt u echter zeker zijn van een tafel dan kunt u het beste appen met de beheerder in de speeltuin. Voor het reserveren van een tafel wordt €2,50 in rekening gebracht.

Voor reserveringen kinderfeestjes kunt u een appje sturen aan 06-43763462. Typ hierin de naam, aantal personen (incl. volwassenen) en of u een tafel wil reserveren. Niet bellen a.u.b. !!! We reageren alleen tijdens openingstijden.

Voor andere vragen: info@speeltuinklavertjevier.nl of stuur ons een PB via messenger.

U mag in het beheerdersgebouw gebruik maken van de keuken, bv voor het klaarmaken van broodjes, of het opwarmen van knakworstjes. Voor het gebruik van de kookplaat wordt € 2,50 in rekening gebracht.

Natuurlijk mag u zelf frisdrank en snoep meenemen, in de speeltuin zijn echter ook ijsjes, chips, blikjes fris en pakjes sap te koop.
Het is niet de bedoeling dat u zelf warme dranken meeneemt, we verkopen ook koffie en thee. Bij afname van 1 kan, krijgt u 1 kopje gratis!

In de buurt is een snackbar waar u ook frietjes kunt gaan halen. Bij slecht weer kunt u in het beheerdersgebouw eten.

Speeltuin